Recomandat de medici

Capsulele UP sunt apreciate şi de doctori renumiţi, ei susţin UP pentru efectul rapid, şi de lungă durată.

DR. DU GUIQUAN Dr. Du Guiquan, medic primar
MEDIC PRIMAR
KINGBO BIOTECH CO LTD CEO
“TATĂL” CAPSULELOR UP

De-a lungul cercetărilor mele, m-am consultat cu foarte mulţi terapeuţi naturişti, care au la baza tratamentelor aplicate vechile învăţături chinezeşti. Ani buni mi-a trebuit să găsesc cel mai fin echilibru dintre cele 8 plante naturale chinezeşti, folosiţi de maeştrii tratamentelor naturiste.
Produsul final – fără efecte secundare nedorite – se infiltrează în modul cât se poate de natural în organismul uman, fără să creeze cea mai mică stare de discomfort.

Plantele care constituie baza produsului UP, sunt cultivate de noi în cele mai sigure şi cât se poate de nepoluate grădini aflate în mai multe meridiane ale Pământului.

Agenţii de bază aflaţi în fiecare capsulă, odată absorbit de sânge, îşi fac efectul treptat într-un mod lent, astfel încât produsul are efecte prelungite foarte pozitive.

Se poate spune că produsul nostru, UP este un remediu natural împotriva oboselii, stresului – cele mai frecvente cauze ale potenţei masculine scăzute.

Dr. Du Guiquan, medic primar
Dr. Du Guiquan, medic primar

DR. WILLIAM HUDSON DR. WILLIAM HUDSON
CLINICAL PROFESSOR
PSYCHIATRIST AT INDIANA UNIVERSITY
SCHOOL OF MEDICINE

Este ştiut faptul, că terapia bionaturistă chinezească este una dintre cele mai vechi de pe Pământ. Produsul UP testat în laboratoarele noastre, a dat nişte rezultate nemaiîntâlnite încă. Există fel de fel de produse pentru mărirea potenţei masculine dar în majoritatea cazurilor au efecte secundare.

Up e numit defapt herbal viagra, fiind un produs 100% natural,
pe bază de plante, de cea mai bună calitate.

Dr. William Hudson, profesor
Dr. William Hudson, profesor

DR. JANI TAAZEK RAJAN MD DR. JANI TAAZEK RAJAN MD
MEDIC SEXOLOG
PROFESSOR LA SPITALUL K.E.B. BOMBAY

După o anumită perioadă, în decursul anilor potenţa masculină scade într-un ritm simţitor. Acest ritm este accelerat şi de modul de viaţă stresată, de care degeaba vrem să scăpăm: stresul, oboseala pun amprenta pe acest ritm natural, accelerându-l.

Cu Up însă, sistemul imunitar este fortificat, produsul stârneşte plăcerea sexuală, amplifică dorinţa, măreşte energia sexuală.

Dr. Jani Taazek Rajan, sexolog
Dr. Jani Taazek Rajan, sexolog

DR. JAMES CARITOR PHD DR. JAMES CARITOR PHD
PROFESOR – DEPARTAMENTUL DE PSIHIATRIE
UNIVERSITY OF TORONTO
FACULTY OF MEDICINE

Igiena mentală joacă un rol foarte important în funcţionarea sănătoasă a organismului uman. Nu degeaba spune zicala: minte sănătoasă în trup sănătos. Pentru un psichic sănătos ar trebui să avem o viaţă lipsită de stres, de griji şi probleme. Toate astea la un loc au un efect negativ asupra psichicului uman, care la rândul lui influenţează funcţionarea corectă a trupului.

Este ştiut faptul, că unul dintre cele mai mari inamici ale potenţei sexuale constituie stresul şi oboseala excesivă din cauza cărora bărbatul îşi pierde pofta sexuală şi-i scade şi potenţ. Pentru remedierea acestor simptome Up a creat un echilibru natural de plante care pintr-un efect prelungit, combate oboseala şi stresul readucându-i şi totodată mărindu-i pofta sexuală a bărbatului.

Dr. James Caritor PhD
Dr. James Caritor PhD